Showing white sand beach

Jobba hemifrån och bo i Filippinerna som egenanställd frilansare

Vem drömmer inte om att kunna bo och arbeta i ett exotiskt land som Filippinerna?

PGWorkForce gör det möjligt! Många svenskar är trötta på att åka till Thailand och söker sig till andra länder runt om i Asien och Filippinerna har blivit ett allt mer populärt resmål.

Bor du i Filippinerna och arbetar som egenanställd frilansare på distans och fakturerar genom PGWorkForce kan du fakturera året runt och markant öka din finansiella inkomst.

Det är möjligt därför att du endast är begränsat skattepliktig som utflyttad. När du fakturerar genom PGWorkForce går mer pengar in som lön på ditt bankkonto.

Beräkna lön

Behöver du hjälp att komma igång?

Skriv ett meddelande eller ring oss direkt på: 08-519 72 771

Bo i Filippinerna och arbeta på distans

Man kan även bo i Filippinerna och få upp till dubbel lön genom att fakturera genom PGWorkForce. Det viktiga är att du är i Filippinerna fler dagar än du är i landet du arbetar i under en 12-månadersperiod för att ej bli skattepliktig i landet du arbetar i.

Du får alltså upp till dubbel lön under perioden du arbetar jämfört med att vara anställd vilket gör att du får bättre betalt och kan gynna dig bättre livskvalitet och mer fritid.

Showing worker

Working from distance at computer

Visum i Filippinerna

Visumreglerna i Filippinerna är väldigt förmånliga, som svensk medborgare behöver du inte ansöka om visum i förväg, du får 30 dagars visum när du anländer till Filippinerna, du kan sedan stanna i Filippinerna 18 månader utan att behöva lämna landet, mer information hittar du i länken nedan.

Visum Filippinerna

Fakta om Filippinerna

Filippinerna har ett tropiskt klimat med en årsmedeltemperatur på 24–29 °C i större delen av landet. Filippinerna är en ö-nation i västra stilla havet, nordöst om Indonesien och består av cirka 7500 öar varav cirka 2000 öar är bebodda. Antalet invånare är 109,6 miljoner på cirka 300 000 kvadratkilometer. I Filippinerna finns bland de bästa stränderna i hela världen. Levnadskostnaderna i Filippinerna är ungefär 1 tredjedel av levnadskostnaderna i Sverige.

Showing worker