Showing boat on beach in Thailand

Bo i Thailand och jobba hemifrån i annat land som egenanställd frilansare

Bo i Thailand och åk till ett annat land och jobba hemifrån och höj dina finansiella inkomster.

När du fakturerar som egenanställd frilansare genom PGWorkForce kan du fördubbla din inkomst då du arbetar.

För många är Thailand en bekant erfarenhet och många önskar att kunna bo i detta härliga land med sina fina stränder, vatten och trevliga människor.

Många svenskar har valt att bosätta sig runt om i Thailand och idag är det cirka 20 000 svenskar som är bosatta i landet.

Levnadskostnaderna är betydligt lägre än vad dom är i Europa, vilket gör att dina finanser blir betydligt bättre och du får pengar över till annat.

Behöver du hjälp att komma igång?

Skriv ett meddelande eller ring oss direkt på: 08-519 72 771

Egenanställning hur funkar det

Sverige har ett av världens högsta skattetryck. När du jobbar som egenanställd och är utflyttad från Sverige är du endast begränsat skattepliktig i Sverige. Du behöver tillbringa mer tid i Thailand där du bor än i landet du arbetar i under en 12 månadersperiod.

Eftersom PGWorkForce är ett Hong Kong baserat företag betalas arbetsgivaravgifter för dig istället ut till ditt bankkonto i form av lön.

Det innebär upp till dubbel lön när du jobbar på distans hemifrån som egenanställd och du får mer tid över då du inte behöver arbeta lika mycket eller sköta ett företag som tar upp din tid och kostar pengar att driva.

Hand with a lot of euro

Showing beach in Thailand

Boende i Thailand

I Thailand är det lätt att hitta boende till bra priser som egenanställd. Det är dock dyrare på de mest turisttäta ställen, som t.ex Phuket.

Man får som utlänning inte äga mark i Thailand. Men vill man köpa hus inklusive mark så finns det lösningar på det med.

Lägenhet är det inga problem att äga som utlänning. Men att hyra hus eller lägenhet är att rekommendera till en början. Nedan länkar där man kan hitta Lägenheter och hus till salu och att hyra.

Ddproperty Thailand property