Showing beach in Spain

Jobba hemifrån från distans boende i Spanien som egenanställd frilansare

Varför inte jobba hemifrån som egenanställd frilansare på distans från Spanien och öka dina finansiella tillgångar när du fakturerar genom PGWorkForce.

Du kanske drömmer om frihet, självständighet, varmare klimat och bättre finanser?

Du kanske är en av de som mår bättre fysiskt och psykiskt av att bo och leva i ett annat klimat med sina många soltimmar och härliga temperaturer?

Ta chansen att flytta till Spanien och arbeta hemifrån. Det är dessutom betydligt billigare att bo och leva i Spanien jämfört med Sverige. Möjligheterna är många för den som vill och vågar ändra på sin tillvaro.

Behöver du hjälp att komma igång?

Skriv ett meddelande eller ring oss direkt på: 08-519 72 771

Öka dina finansiella tillgångar som frilansare

Bor du i Spanien mer än 183 dagar per år så betalar du istället din skatt i Spanien vilken är betydligt lägre än i Sverige.

När du fakturerar som egenanställd frilansare hemifrån på distans genom PGWorkForce slipper du arbetsgivaravgiften i Sverige och vi betalar istället ut den till dig som lön.

Du betalar spansk inkomstskatt på din fakturerade inkomst av ditt arbete, vilket innebär högre inkomst, mindre skatt och starkare finanser. Allt enligt gällande skattelagar.

Skatter i Spanien
Hand Showing a lot of money

Showing house in spain

Boende i Spanien

Hitta bostad till bra priser. Tryggt och säkert.

Lägenheter och hus finns det gott om till salu och för uthyrning i Spanien till ok priser för tillfället.

Finns bland annat flera svenska mäklare som har verksamhet i Spanien. t.ex Mäklarhuset, Svensk fastighetsförmedling och mäklarhuset.

Mäklarhuset Fastighetsbyrån Svenskfast.se